10.10 , ON / ON , 10 Ekim

Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunlar Derneği DEÜDER tarafından hazırlanan ve uygulamaya konulan 2015-2018 dönemi Stratejik Planı çerçevesinde; aidiyet duygusunun oluşması ve pekişmesi  için mezunları, öğrencileri, akademik ve idari personeli bir araya getirecek “Dokuz Eylüllü’ler Günü “nün organize edilmesi planlanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin geleneksel hale getirerek mezunları arasında güçlü bir bağ kurduğu ve mezunlar ile üniversite bağını sürekli hale getirdiği uygulama örnekleri ile geleceğin mezunları olacak öğrencilerin de içinde yer alması gerekliliği göz önüne alınarak, eğitim öğretim yılı başlangıcında, 10 Ekim tarihinin “Dokuz Eylüllü’ler Günü”  ilan edilmesine yönelik talebimiz Rektörlüğümüzce de kabul görmüştür.

Dokuz Eylüllü’leri tek bir çatı altında birleştirmeyi başarmış, ülkede adından söz edilen saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olmak hedefi ile çalışmalarını geliştiren derneğimiz 10 Ekim tarihinin tüm Dünya da gelenekselleşen bir gün olmasını arzu etmektedir.

Üniversitesine değer katan Mezun

Mezunlarına değer veren Üniversite